Hestepension

Vi har 20 bokse, som er inddelt i 2 stalde. Den ene stald hvor vi primært har vores egne heste og en stald til vores pensionærer. I stalden, hvor de fleste pensionærer har deres heste, er der vinduer i, som kan åbnes. Udover vandspiltov med varmt vand, har vi et aflukket sadelrum med varme. Der er også plads til, at man kan have sit eget skab med. Vi har vaskemaskine, så der er mulighed for at få vasket sine underlag og dækkener. Prisen for en vask er 50 kr.

Vi har ledige bokse

Udlejning af bokse

Kontakt for pris. 

I prisen indgår der foder, halm, hø/wrap, daglig ud og indlukning samt udmugning. Der fodres med St. Hippolyt og havre. Om sommeren går de fleste heste på døgnfold på vores 8 hektar store marsk eng, der ligger for enden af de andre mindre marker, som hestene går på resten af året. Alt efter vejret går hestene på døgnfold 3-4 måneder om året. Resten af året er hestene ude hver dag i så mange timer som det er muligt.

 

 

Ridehallen og udendørs bane

Hal tilbygning

Så er vi gået igang med at bygge en tilbygning til ridehallen. Den skal bruges til opbevaring af hø/halm og maskiner.

 

 

 

 

 

 

 

 

Udendørsbaner

Her ses vores udendørsbane. Den er tænkt sådan, at vi har mulighed for at have to dressurbaner, men også at vi kan dele den så den ene bane er dressurbane og den anden er til spring. Lige nu består banen af muslingeskaller, men på sigt vil vi gerne have en ny bedre bund.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Ridehallen

I år 2007 fik vi bygget ridehal. Bunden er en blanding af flis og harpet sand. Det er bare en rigtig god fjedrende bund.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indendørs/Udendørs vaskeplads

Vi har også to vaskepladser. Den ene er udenfor til om sommeren og den anden er i stalden.