Rosengaards Bonfire

Rosengaards Bonfire

Født 14.05.2012

Mor: Sibiriens Lancana (RDH)
Far: Bøgegaardens Boney M
Morfar: Solos Lantinus

Et fantastisk hingsteføl, med masser af potentiale. Allerede nu viser han et super bevægemønster, med en god op ad bakke galop.

Far, Bøgegaardens Boney M, blev ved sin kåring i 2010 udnævnt til præmiehingst og bestod efterfølgende sin 35-dages test med karakteren 833,5 i dressurdisciplinen, hvilket betød en 2. plads. Bland sejre kan nævnes kvalifikation og mellemrunde ved 4-års dressurchampionatet, med karaktererne 9,0 og 8,9. I finalen blev han nr. 4 med karakteren 8,7.
Ved hingstekåringen i Herning i marts 2011, blev Boney M en suveræn fløjhingst i 4-års holdet med en fantastisk beskrivelse fra avlsledelsen: ”Højtstillet, storrammet harmonisk hingst af fremragende type og med et godt udtryk og en stærk overlinje. Særdeles velfungerende i alle tre gangarter med en smidig overlinje. Arbejder med stort sving og bæring.” Han er i 2011 blevet kåret i flere tyske forbund, bl.a. Hannover, Oldenburg, Westfalen m.fl.

Bonfires morfar Solos Landtinus er kåret som præmiehingst i Oldenburg, Svensk Varmblod og Dansk Varmblod. Han vandt sin materialprøve med 8,74 i dressur og 8,44 i spring. Han er S-hest i spring og blev elitehingst i 2003 efterfulgt af en kåring til årets hingst i 2005.